Tefal GV9820 Σύστημα Σιδερώματος

24530

Tefal

Σύστημα Σιδερώματος TEFAL με 9 bar με Δοχείο Nερού 2 L Μαύρο

Logo

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

349,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Κατόπιν παραγγελίας

Τέλεια φροντίδα ρούχων, πιο εύκολα από ποτέ: Το σύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision Steam παρέχει αρκετή πανίσχυρη εκτόξευση ατμού για όλες τις ανάγκες σιδερώματος, με βελτιωμένη τεχνολογία για καλύτερη εμπειρία φροντίδας των ρούχων μέρα με τη μέρα. Εξοπλισμένο με το πρωτοποριακό σύστημα Smart LED Vision, μια λυχνία στην άκρη του σίδερου ανάβει αυτόματα όταν το σίδερο βρίσκεται σε οριζόντια θέση, για τέλεια ορατότητα παντού - σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ανεξάρτητα από τον φωτισμό του χώρου. Αυτό το καινοτόμο σύστημα εξασφαλίζει απαλότερη και ευκολότερη φροντίδα ρούχων με τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Ο έξυπνος σχεδιασμός συνδυάζεται με εξαιρετικά ισχυρή απόδοση ατμού: συνεχής παραγωγή ατμού έως και 180 γρ./λεπτό, εκτόξευση ατμού 750 γρ./λεπτό ακόμη και για τις πιο δύσκολες ζάρες και πίεση ατμού έως και 9 bar. Ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών ολοκληρώνει το τέλειο σύστημα σιδερώματος: 2 σε 1 σιδέρωμα και ατμός για περισσότερο χρόνο σιδερώματος και για μικροδιορθώσεις της τελευταίας στιγμής, τεχνολογία Smart Steam και πολλά άλλα.


Ατμοσύστημα σιδερώματος Tefal Pro Express Vision

Smart LED vision
Μια λυχνία LED στην άκρη του σίδερου ανάβει αυτόματα όταν το σίδερο βρίσκεται σε οριζόντια θέση, φωτίζοντας το δρόμο, προς τα τέλεια αποτελέσματα σιδερώματος παντού, σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ανεξάρτητα από το φωτισμό.

Τεχνολογία υψηλής πίεσης
Η προηγμένη τεχνολογία παρέχει απόλυτη ισχύ ατμού: Η συνεχόμενη παραγωγή ατμού είναι παροχής μέχρι και 180gr/λεπτό και η βολή ατμού φτάνει μέχρι τα 700gr/λεπτό για να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες ζάρες και τσαλακώματα. Η πίεση του συστήματος μπορεί να φτάσει μέχρι και 8.1 bar.

Κάθετο σιδέρωμα
Μια λύση ατμού και σιδερώματος 2 σε 1, που προσφέρει μεγαλύτερες συνεδρίες σιδερώματος ή φρεσκάρισμα της τελευταίας στιγμής - ιδανική για τα βιαστικά πρωινά, για να βγείτε από την πόρτα και να δείχνετε όμορφη σε χρόνο μηδέν.

Απόδοση που διαρκεί
Το αποκλειστικό αφαιρούμενο σύστημα συλλογής ασβεστίου συλλέγει έως και 10 φορές περισσότερα σωματίδια ασβεστίου, εξασφαλίζοντας συντήρηση χωρίς προβλήματα και απόδοση που είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει.

Το γρηγορότερο και ευκολότερο πέρασμα
Το πέλμα της πλάκας σιδερώματος από Durilium AirGlide Autoclean εξασφαλίζει βέλτιστη διάχυση ατμού για αποτελέσματα υψηλής απόδοσης, ενώ η επίστρωση Autoclean διατηρεί το πέλμα της πλάκας χωρίς λεκέδες και σε άριστη κατάσταση με την πάροδο του χρόνου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Κατασκευαστής: TEFAL
  • Μοντέλο: GV9820 Pro
  • Τύπος συσκευής: Σύστημα Σιδερώματος
  • Πίεση ατμού: 9 bar
  • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 2 L
  • Ισχύς: 3000 W
  • Βολή ατμού (g/min): 750 gr/min
  • Παραγωγή ατμού: 180gr/min
  • Λυχνία λειτουργίας: Διαθέτει
  • Χρόνος θέρμανσης: 2 min
  • Λειτουργία Eco: Διαθέτει

Εξοπλισμός και Εξαρτήματα
Τύπος Πλάκας: Durilium AirGlide Autoclean Soleplate
Κάθετος ατμός: Διαθέτει
Σύστημα τυλίγματος καλωδίου: Διαθέτει

Extra Χαρακτηριστικά
Αφαιρούμενο δοχείο νερού: Διαθέτει
Κλείδωμα μεταφοράς: Διαθέτει
Αυτόματη απενεργοποίηση: Διαθέτει
Ειδικές λειτουργίες:
Λαβή Comfort, Αθόρυβη τεχνολογία, Στοπ ροής, Αυτόματη απενεργοποίηση, Σύστημα κλειδώματος, Σταθερή βάση, Ανιχνευτής κενού δοχείου, Συνεχής πλήρωση
Λειτουργία εκτόξευσης ατμού: Διαθέτει
Ειδικά χαρακτηριστικά:
Ρύθμιση ατμού και θερμοκρασίας: Ηλεκτρονική ρύθμιση 5 βαθμίδων , Μπόιλερ υψηλής πίεσης, Συνεχής εξαγωγή ατμού: Από τη μύτη, το πλάι και το κέντρο , Συγκέντρωση ριπής ατμού στη μύτη της πλάκας, Συλλέκτης αλάτων, Ειδοποίηση για άλατα
Χρώμα: Μαύρο

Διαστάσεις και Βάρος

  • Πλάτος: 24 cm
  • Ύψος: 29.6 cm
  • Βάρος: 5.34 kg
  • Εγγύηση - Πιστοποιήσεις Εγγύηση: 24 μήνες

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*