Samsung WW90CGC04DABLE + DV90CGC2A0ABLE + SKK-SSV Σετ Πλυντήριο Στεγνωτήριο και Βάση Σύνδεσης

24877

Samsung

Πλυντήριο ρούχων με χωρητικότητα 9kg και 14 διαφορετικά προγράμματα για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες.Έρχεται με τεχνολογία Eco Bubble για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό.Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας, χωρητικότητα 9 kg,λειτουργία OptimalDry που χρησιμοποιεί 3 αισθητήρες για καλύτερο στέγνωμα, πρόγραμμα Quick Dry 35' και λειτουργία Wrinkle Prevent που μειώνει τις ζάρες και το τσαλάκωμα των ρούχων.

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

1 397,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες

SAMSUNG WW90CGC04DABLE Πλυντήριο Ρούχων

Η φροντίδα των ρούχων σου αναβαθμίζεται με το πλυντήριο ρούχων WW90CGC04DABLE της Samsung. Με 9kg χωρητικότητα, μπορείς να πλύνεις όλα τα αγαπημένα σου υφάσματα ταυτόχρονα.

 

Οι στροφές που αγγίζουν τις 1.400rpm, θα φροντίσουν να απομακρύνουν το μεγαλύτερο ποσοστό του νερού που μπορεί να έχουν απορροφήσει τα ρούχα.

 

Χρησιμοποίησε ένα από τα 14 προγράμματα για να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες και μην αγχώνεσαι για τον λογαριασμό ενέργειας, μιας και είναι ενεργειακής κλάσης Α.

Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Χωρητικότητα Πλύσης
9kg
Έρχεται με έναν ευρύχωρο κάδο, που θα καλύψει τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας σε καθαρά ρούχα.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Αριθμός Στροφών
1.400rpm
Με τέτοια ταχύτητα και η περιττή υγρασία απομακρύνεται και οι ίνες προστατεύονται από φθορές.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Ενεργειακή Κλάση
Α
Με τέτοια ενεργειακή κλάση θα πλένεις ξανά και ξανά, χωρίς να σκέφτεσαι τον λογαριασμό ενέργειάς σου.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Αριθμός Προγραμμάτων
14
Mε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων πλύσης δημιουργείς εύκολα τις ιδανικές συνθήκες για τη φροντίδα των ρούχων σου.
Με τη δύναμη των φυσαλίδων!
Η προηγμένη τεχνολογία «Eco Bubble» δημιουργεί φυσαλίδες αφρού και καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα πλύσης, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Το ελέγχεις εξ’ αποστάσεως!
Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, το πλυντήριο μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού και μπορείς να το διαχειρίζεσαι από απόσταση (επιλογή προγραμμάτων, ρυθμίσεων κτλ.). Επιπλέον, με την λειτουργία AI Energy έχεις σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία μπορεί να αγγίξει το 70% σε σχέση με το συμβατικό πρόγραμμα πλύσης.
Βάλε «Χ» στα μικρόβια!
Το ειδικό πρόγραμμα ατμού χαρίζει στα ρούχα σου έναν πραγματικά βαθύ και υγιεινό καθαρισμό, αφού τα απολυμαίνει εξ ολοκλήρου. Με αυτόν τον τρόπο, λες αντίο σε μικρόβια που μπορεί να υπάρχουν στα υφάσματά σου και να τα χρησιμοποιήσεις ξέγνοιαστα!
Πρόγραμμα που φροντίζει το περιβάλλον!
Επίλεξε το ειδικό πρόγραμμα Less Microfiber για την προστασία των ρούχων σου. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζεις στο έπακρο τα αγαπημένα σου υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα μειώνεις την πιθανότητα αποβολής μικροϊνών των υφασμάτων προς το περιβάλλον.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Χαμηλός θόρυβος, υψηλή απόδοση!
Διαθέτει Digital Inverter μοτέρ, που προσφέρει χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική απόδοση. Χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο ήσυχη και ισχυρή λειτουργία, καταναλώνοντας επίσης λιγότερη ενέργεια, ενώ εγγυάται εξαιρετική ανθεκτικότητα, η οποία υποστηρίζεται από 20 χρόνια εγγύηση.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Κάδος σαν την «πρώτη μέρα»!
Το σύστημα καθαρισμού κάδου Drum Clean προσφέρει καθαρισμό και απολύμανση του κάδου, εξαλείφοντας βακτήρια και υπολείμματα βρωμιάς για απόλυτη υγιεινή και προστασία στα ρούχα που τοποθετείς στον κάδο με σχεδίαση Diamond 2ης γενιάς.
Samsung Πλυντήριο Ρούχων WW90CGC04DABLE
Αντίο επίμονοι λεκέδες!
Το Bubble Soak βοηθά στην αφαίρεση μιας μεγάλης ποικιλίας επίμονων λεκέδων. Με αυτό, τα ρούχα εμποτίζονται καλά σε φυσαλίδες νερού για αποτελεσματικό πλύσιμο.

Γενικά Xαρακτηριστικά

Χωρητικότητα9 kg
Στροφές (ταχύτητα στυψίματος)1.400 rpm
Τύπος συσκευήςΕμπρόσθιας φόρτωσης
Τύπος πλυντηρίουΕλεύθερο
ΟθόνηΑφής
ΧρώμαΜαύρο
Παροχή νερούΜονή

Δυνατότητες & Προγράμματα

Αριθμός προγραμμάτων14
Γρήγορο πρόγραμμαΔιαθέτει
Πρόγραμμα ατμούΔιαθέτει
Λειτουργία ecoΔιαθέτει
Πρόγραμμα δύσκολων λεκέδωνΔιαθέτει
Λειτουργία χρονοκαθυστέρησηςΔιαθέτει
Προγραμματισμός χρόνουΛήξης
Καθαρισμός κάδουΔιαθέτει

Αυτόματες Λειτουργίες

Αυτόματο σύστημα δοσομέτρησηςΔεν διαθέτει

Απόδοση / Κατανάλωση

ΜοτέρInverter
Category LevelBetter
Ενεργειακή κλάσηA
Κατανάλωση ανά 100 κύκλους πλύσης44 kwh
Eπίπεδο θορύβου72 dB

Smart Λειτουργίες

ΣυνδεσιμότηταΔιαθέτει
Τύπος συνδεσιμότηταςWiFi / SmartThings

Διαστάσεις & Βάρος

Διαστάσεις (Υ × Π × Β)85 cm x 60 cm x 55 cm

Samsung DV90CGC2A0ABLE Στεγνωτήριο

Στεγνωτήριο Ρούχων SAMSUNG DV90CGC2A0ABLE 9Kg A++ με Αντλία Θερμότητας - Μαύρο

Γνώρισε τον απόλυτο σύμμαχο στη φροντίδα των ρούχων σου!
Το στεγνωτήριο ρούχων SAMSUNG DV90CGC2A0ABLE αποτελεί μία επιλογή που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και θα σου προσφέρει απόλυτη αποτελεσματικότητα. Η εύκολη λειτουργία και η πληθώρα προγραμμάτων του συγκεκριμένου στεγνωτηρίου, θα σου εξοικονομήσουν περισσότερο χρόνο, ενώ δε θα χρειάζεται να ανησυχείς για την διατήρηση της ποιότητας των αγαπημένων σου ρούχων.

Με απλά βήματα, μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό πρόγραμμα για κάθε τύπο ρούχων. Εκμεταλλεύσου την προηγμένη τεχνολογία του για να διατηρήσεις τα ρούχα σου φρέσκα, καθαρά και απαλά. Με την κορυφαία ποιότητα και την εξαιρετική απόδοσή του.

Μάθε τα πάντα..

banner.jpg

Ενσωματωμένο Wi-Fi

Απόλαυσε αποτελεσματικό πλύσιμο χωρίς προβλήματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartThings. Η λειτουργία "Energy" βοηθά στην διαχείριση της χρήσης ενέργειας, ενώ όταν πατήσεις το κουμπί Auto Cycle Link σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος.

besco1.png

besco2.png

Wrinkle Prevent

soft.gif

Διατήρησε τα στεγνά σου ρούχα ατσαλάκωτα για να μην χρειάζονται σιδέρωμα. Απλώς επίλεξε το πρόγραμμα για αποφυγή τσακίσεων Wrinkle Prevent και μόλις τελειώσει ο κύκλος στεγνώματος, ο κάδος θα περιστρέφεται κατά διαστήματα χωρίς θερμότητα για έως και 180 λεπτά. Δεν αφήνει τα ρούχα να στέκονται σε ένα σημείο για πολλή ώρα ενώ είναι ζεστά, οπότε δεν σχηματίζονται τσακίσεις στα υφάσματα.

Αλλαγή φοράς πόρτας

Επίλεξε την κατεύθυνση με την οποία προτιμάς να ανοίγει η πόρτα για να ταιριάζει με τη διάταξη του χώρου σου. Έτσι οι τοίχοι δεν θα είναι πλέον εμπόδιο! Επιπλέον η πόρτα είναι διαφανής, ώστε να μπορείς να ελέγχεις τι υπάρχει μέσα με μια μόνο ματιά.

besco3.png

besco4.png

Τεχνολογία OptimalDry

01a.gif

Βελτιστοποίησε την απόδοση του στεγνώματος χωρίς κόπο! Η τεχνολογία OptimalDry χρησιμοποιεί 3 αισθητήρες για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρακολουθεί την υγρασία και ρυθμίζει τον χρόνο στεγνώματος, έτσι ώστε τα ρούχα να είναι έτοιμα, γρήγορα και με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, αποτρέπει την φθορά των ρούχων και σου υπενθυμίζει να καθαρίσεις τον εναλλάκτη θερμότητας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Χωρητικότητα για στέγνωμα (kg) 9.0
  • Διάσταση ΥxΠxΒ (cm) 85 x 60 x 60
  • Ενεργειακή Κλάση A++
  • Σύστημα Συμπύκνωσης Υδρατμών Δεν διαθέτει
  • Πρόγραμμα Easy Iron Υποστηρίζεται
  • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης & Λήξης
  • Συνδεσιμότητα WiFi
  • Κατανάλωση ενέργειας kwh (ανά 100 κύκλους) 194
  • Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον
  • Τεχνολογία OptimalDry, Quick Dry 35', Επιλογή Wrinkle Prevent
  • Βάρος σε Kg 48
  • Power Plug Type Europlug - Type F
  • Κατάλληλο για Οικιακή χρήση

Samsung SKK-SSV Συνδετικό Πλυντηρίου-Στεγνωτηρίου

Βάση σύνδεσης για πλυντήριο και στεγνωτήριο, με διαστάσεις 125 x 665 x 115 mm. Συμβατό με όλα τα μοντέλα των συσκευών Bespoke, της Samsung 11kg.

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*