Candy CSOW61066TWMB6-S Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων

25660

Candy

Το Candy Πλυντήριο-Στεγνωτήριο με χωρητικότητα πλύσης 10kg, χωρητικότητα στεγνώματος 6kg, ταχύτητα στυψίματος 1.600rmp και λειτουργία Quick & Clean, είναι η σούπερ συσκευή που λείπει από το σπίτι σου!

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

549,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Πλυντήριο-Στεγνωτήριο CSOW61066TWMB6-S της Candy, σου λύνει τα χέρια και αποτελεί τον σύμμαχό σου στην μάχη με τα… άπλυτα! Η λειτουργία πλύσης προσφέρει απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σου, ενώ η λειτουργία στεγνώματος τα στεγνώνει απαλά, έως το βαθμό υγρασίας-στεγνώματος που εσύ επιθυμείς! Διαθέτει χωρητικότητα πλύσης 10kg, χωρητικότητα στεγνώματος 6kg και πάνω από 62 διαφορετικά προγράμματα -μέσω της εφαρμογής hOn-, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και των πιο ευαίσθητων ρούχων, που χρειάζονται...ειδική περιποίηση! Επιπλέον, έρχεται με λειτουργία Snap & Wash, η οποία σε βοηθά να επιλέγεις πάντα το κατάλληλο πρόγραμμα, ανάλογα με το φορτίο και με κινητήρα Speed Drive Inverter, που εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Χωρητικότητα Πλύσης
10Κg
Ο κάδος του είναι πολύ ευρύχωρος, για να ξεμπερδεύεις με τα άπλυτα σε ελάχιστους κύκλους πλύσης.
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Χωρητικότητα Στεγνώματος
6Κg
Και με 6Kg χωρητικότητα κάδου στο στέγνωμα, απολαμβάνεις και καθαρά και στεγνά ρούχα μονομιάς!
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Στροφές
1600rpm
Ο κάδος περιστρέφεται με 1600 στροφές το λεπτό, απομακρύνοντας το μεγαλύτερο μέρος του νερού πάνω από τα υφάσματα.
Αποτέλεσμα που… μετράει!
Δεν χρειάζεται πλέον να βάζεις απορρυπαντικό απευθείας στους λεκέδες των ρούχων για να έχεις γρήγορα και αβίαστα αποτελέσματα. Η τεχνολογία Quick & Clean δημιουργεί ένα συμπυκνωμένο μείγμα καθαρού νερού και απορρυπαντικού και το ψεκάζει απευθείας στα ρούχα, ενισχύοντας τη γρήγορη και αποτελεσματική δράση αφαίρεσης λεκέδων, ακόμη και με μεγάλα φορτία πλυσίματος.
 
Ο καλύτερος σύμβουλος πλύσεων!
Πώς θα σου φαινόταν αν με μία απλή φωτογραφία είχες αυτόματα επιλέξει και το καταλληλότερο πρόγραμμα για το φορτίο σου; Μα αυτό κάνει η καινούργια σου συσκευή! Χάρη στη λειτουργία Snap & Wash φωτογραφίζει το φορτίο των ρούχων, ύστερα αναγνωρίζει την ποσότητα και τη σύνθεση των χρωμάτων και τελικά, σου προτείνει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα!
Ο πλήρης έλεγχος στα χέρια σου!
Κατέβασε την εφαρμογή hOn και πάρε, κυριολεκτικά, τον έλεγχο του πλυντηρίου στα χέρια σου! Σου επιτρέπει να επιλέγεις ανάμεσα σε περισσότερους από 60 κύκλους για κάθε τύπο υφάσματος και σου δίνει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τις λειτουργίες του. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα να συμβουλεύεσαι το επίπεδο απόδοσης για κάθε πρόγραμμα πλύσης. Τέλος, μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση συντήρησης της συσκευής, ώστε να αποφεύγονται δυσλειτουργίες και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής της. Και όλα αυτά με την σιγουριά ότι έχεις τον έλεγχο της πλύσης, ανά πάσα στιγμή και λαμβάνεις ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος.
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Εύκολα και Γρήγορα!
Η σειρά Candy Smart Pro προσφέρει ένα πλήρες σύνολο γρήγορων κύκλων σε λιγότερο από 1 ώρα. Μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο, για οτιδήποτε σου αρέσει και να έχεις τέλεια αποτελέσματα πλυσίματος για κάθε ανάγκη.
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Δεν κολλάει πουθενά
Ο κινητήρας Speed Drive Inverter ενισχύει τη δράση καθαρισμού έως και 50% και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και με γρήγορους κύκλους, ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τους ενοχλητικούς κραδασμούς.
 
Candy Πλυν/ριο-Στεγ/ριο CSOW61066TWMB6-S
Πες αντίο στις ζάρες!
Εξασφάλισε ατσαλάκωτες εμφανίσεις, περιορίζοντας και τον χρόνο που περνάς μπροστά από τη σιδερώστρα! Το Easy Iron Plus 39' με δράση ατμού και 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, μπορεί να διεισδύσει βαθιά στα ρούχα, χαλαρώνοντας τις ίνες, για να μην παιδεύεσαι με τις… στοίβες!

Γενικά Xαρακτηριστικά

  • Χωρητικότητα πλύσης 10 kg
  • Χωρητικότητα στεγνώματος 6 kg
  • Τύπος συσκευής Ελεύθερη
  • Οθόνη Αφής
  • Χρώμα Λευκό

Δυνατότητες & Προγράμματα

  • Αριθμός προγραμμάτων 7
  • Γρήγορο πρόγραμμα Διαθέτει
  • Πρόγραμμα ατμού Διαθέτει
  • Πρόγραμμα υγιεινήςΔιαθέτει
  • Λειτουργία ecoΔιαθέτει
  • Λειτουργία για εύκολο σιδέρωμα Διαθέτει
  • Λειτουργία χρονοκαθυστέρησηςΔιαθέτει
  • Προγραμματισμός χρόνου Έναρξης
  • Ελληνικό Μενού Διαθέτει
  • ΕπιπλέονMix Power System / Λειτουργίες Smart

Αυτόματες Λειτουργίες

Πλήρως ηλεκτρονική λειτουργία Διαθέτει

Απόδοση / Κατανάλωση

  • Μοτέρ Inverter
  • Ενεργειακή κλάση D/A
  • Κατανάλωση ανά 100 κύκλους πλύσης308 kwh
  • Eπίπεδο θορύβου 78 dB

Smart Λειτουργίε

  • Συνδεσιμότητα Διαθέτει
  • Τύπος συνδεσιμότητας WiFi

Διαστάσεις & Βάρος

  • Διαστάσεις (Υ × Π × Β) 85 cm x 60 cm x 58 cm
  • Βάρος 64 kg

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*