Hoover HMC510UV 011 Ηλεκτρικό Σκουπάκι Χειρός

25359

Hoover

Καθαριστής Στρωμάτων & Μαλακών Επιφανειών Hoover HMC510UV 011 με ισχύ 400W και χωρητικότητα 0.6L

More details


ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τιμή WEB

139,00 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το Hoover HMC5 είναι το πιο ισχυρό καθαριστικό στρώματος στη σειρά. Χάρη στις 4 αυτόματες λειτουργίες, τον ενσωματωμένο αισθητήρα σκόνης και τον προηγμένο αναδευτήρα, είναι ο τέλειος σύμμαχος για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, καθώς είναι σχεδιασμένο να απομακρύνει τη σκόνη και τα ακάρεα από στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, μαξιλάρια και μαλακά έπιπλα.
 
Λειτουργίες 4-σε-1 για βαθύ καθαρισμό του στρώματος
Το HMC5 έχει 4 λειτουργίες που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν το προϊόν είναι ενεργοποιημένο: 
1. Beat&roll: Ο μηχανοποιημένος αναδευτήρας, ο οποίος περιστρέφεται στις 4.200 rpm, χτυπά το στρώμα, διεισδύει βαθιά στις ίνες και βοηθά στην απομάκρυνση των ακάρεων και των αλλεργιογόνων που υπάρχουν. 
2. Αναρρόφηση: Χάρη στην ισχυρή αναρρόφησή του, μειώνει την έκθεση σε ακάρεα σκόνης και αλλεργιογόνα. Επίσης ιδανικό για την αφαίρεση τρίχας κατοικίδιων ζώων! 3. UV φως: Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των βακτηρίων, των αλλεργιογόνων και των ακάρεων της σκόνης. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες διασφαλίζουν ότι η λυχνία UV ανάβει μόνο όταν έρχεται σε άμεση επαφή με την επιφάνεια και σβήνει αυτόματα όταν ανασηκώνεται από την επιφάνεια για ησυχία.
4. Στέγνωμα: Η χρήση ζεστού αέρα στους 50° βοηθά στο στέγνωμα του στρώματος για να αποτρέψει την εξάπλωση και ανάπτυξη σπορίων μούχλας.
 
Αφαίρεση ακάρεων και βαθύς καθαρισμός
Ο συνδυασμός του ενσωματωμένου αισθητήρα σκόνης και του ειδικά σχεδιασμένου αναδευτήρα μας βοηθά στην απομάκρυνση της λεπτής σκόνης και των ενσωματωμένων αλλεργιογόνων. Το δίχρωμο LED του αισθητήρα σκόνης γίνεται κόκκινο όταν ανιχνεύεται σκόνη και πράσινο όταν η περιοχή είναι καθαρή. Ο μηχανοκίνητος αναδευτήρας συνδυάζει διαφορετικούς τύπους υλικών: μαλακές νάιλον ίνες και μαλακό καουτσούκ, κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες και ικανό να διεισδύσει στα υφάσματα για βαθύτερο καθαρισμό.
 
Αναρρόφηση μακράς διάρκειας
Νέος αποδοτικός σχεδιασμός κυκλώνα με υψηλή απόδοση διαχωρισμού χάρη στον σχεδιασμό διπλού δοχείου. Ένα για το σύστημα διαχωρισμού και ένα για τη σκόνη και τη βρωμιά, που δίνει στο καθαριστικό στρώματος Hoover σας μακράς διάρκειας αναρρόφηση για να καθαρίσει ολόκληρο το στρώμα.
 
Εύκολο καθάρισμα
Το δοχείο των 0,6 λίτρων είναι αρκετά μεγάλο για σχολαστικό καθαρισμό, επομένως δεν χρειάζεται να το αδειάσετε μέχρι να τελειώσει η εργασία. Όταν είναι γεμάτο, μπορεί εύκολα να αποσπαστεί για να απορρίψει τη σκόνη και τη βρωμιά. Για να διατηρήσετε την απόδοση, πλένετε τακτικά το δοχείο, τα φίλτρα και το σύστημα διαχωρισμού κάτω από μια βρύση.
 
Διαισθητική οθόνη χρήστη
Η premium οθόνη LED είναι διαισθητική και δείχνει: το επίπεδο υγρασίας που ανιχνεύτηκε, την κατάσταση των λαμπτήρων UV, τον αισθητήρα σκόνης και τη λειτουργία στεγνώματος.
 
Μεγάλη εμβέλεια
Το κορδόνι των 5 μέτρων είναι αρκετό για να καλύψει όλη την επιφάνεια ενός στρώματος king size.
 
Ελαφρύ και συμπαγές
Η ελαφριά και συμπαγής μονάδα, που ζυγίζει μόλις 2,2 κιλά, είναι εύκολο να χειριστείτε, να ανυψώσετε και να αποθηκεύσετε.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Ισχύς 400W
  • Χωρητικότητα 0.6lt
  • Απορρόφηση Στερεών
  • Χρώμα Λευκό

Έχετε δωρεάν μεταφορικά για κάθε παραγγελία: 

  • Απο 0€ στο δήμο Νέας Ιωνίας.
  • Από 100€ στο δήμο Αθηναίων, στο Νέο Ηράκλειο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Μαρούσι, στο Χαλάνδρι, στο Γαλάτσι, στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) η δωρεάν μεταφορά αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας ή τη μεταφορά μέχρι το χώρο σας εφόσον η συσκευή χωράει στο ασανσέρ. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τα μεταφορικά στο πρώτο βήμα του καλαθιού, δηλώνοντας τον ΤΚ της αποστολής. 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΘΗΝΑ

  • Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας η αποστολή γίνεται από έμπειρους ανθρώπους μας με φορτηγά της εταιρίας μας ή με ταχυμεταφορές.
  • Για μικροσυσκευές, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή ανά συσκευή.
  • Για μεγάλες συσκευές (πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες) το ελάχιστο κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 9 ευρώ και αφορά παράδοση του προϊόντος έως το πεζοδρόμιο της οικίας σας. Για την μεταφορά σε όροφο η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το πλήθος των ορόφων κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.
  • Για ογκώδη προϊόντα που δεν χωράνε σε ασανσέρ και χρειάζεται γερανός το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη, μετά από την από κοινού επικοινωνία.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 7kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 7€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που έχουν βάρος έως 10kg το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 10€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.
  • Για μικροσυσκευές που το βάρος τους ξεπερνάει τα 10kg, το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 13€ συν 2€ εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

     

  * Τα μεταφορικά εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο της συσκευής μαζί με την συσκευασία της.
** Για παραγγελίες εκτός Aττικής δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τις αποθήκες μας μέχρι και την μεταφορική εταιρεία της Αττικής.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Για μεγάλες συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτως ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας.
Μεταφέρουμε την παραγγελία σας έως τη μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με δική σας μεταφορική, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 Προϊόντα αποκλειστικά από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες

 35 χρόνια δίπλα σας με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέλος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αλυσίδας ηλεκτρικών Euronics

 Υπηρεσίες ασφαλής μεταφοράς, εγκατάστασης και φύλαξης προϊοντων

 Δωρεάν και αυθημερόν παράδοση στη Νέα Ιωνία

 Πληρωμή με 10 διαφορετικούς τρόπους

 

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΦΥΛΑΞΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ


10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


ΔΩΡΕΑΝ & ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ*